Juridisch Advies Op Niveau

Juridisch advies op hoog niveau voor een eerlijk tarief. Dat is ons streven!

Tarieven

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat het juridisch advies op hoog niveau wordt gegeven. De meeste mensen ervaren een juridisch advies als een dure kostenpost. Doordat wij geen kantoor hebben noch administratiekosten rekenen, kunnen we ons tarief zo laag mogelijk houden en alsnog een gedegen advies uitbrengen.

U krijgt van ons een eerlijk uurtarief en een menselijk aanpak.

No cure, no pay

In bepaalde gevallen willen wij de opdracht aannemen op basis van no cure, no pay. In dit geval betaalt u pas als het resultaat is behaald. In goed overleg worden de kosten van de opdracht vooraf kenbaar gemaakt zodat het duidelijk is waar u bij het behalen van uw resultaat aan toe bent.

Gratis

Voor sommige diensten betaalt u ons niets. Hierbij kan u denken aan het verhalen van letselschade en bezwaar maken bij boetes.

Uurtarief

Door onze kosten laag te houden, hebben wij het uurtarief kunnen vaststellen op € 70,25 exclusief btw. Dit komt neer op € 85,- per uur inclusief btw. Eventuele kosten die wij maken bij het uitvoeren van uw opdracht, zoals diensten van derden, brengen wij transparant in rekening.

Vaste prijs

Voor sommige werkzaamheden kunnen ook vaste prijzen worden afgesproken. Wilt u uw algemene voorwaarden laten nakijken, aanpassen en/of opstellen, dan kan daar een vaste prijs voor worden berekend.

Direct telefonisch advies

Mogen wij u ook helpen met juridisch advies, het verhalen van letselschade, bezwaar maken op een boete of iets anders? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar! U kunt ons zowel telefonisch bereiken als per Whatsapp

Gratis en vrijblijvende intakegesprek

Voor een gratis en vrijblijvende intakegesprek zijn wij doordeweeks bereikbaar tot 17:30 uur. Wij beoordelen uw vraag en geven u juridisch advies. 

Heeft uw vraag spoed? Neem dan snel contact met ons op. U kan ons bellen of een Whatsapp sturen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen we u helpen?