Juridisch Advies Op Niveau

Juridisch advies op hoog niveau voor een eerlijk tarief. Dat is ons streven!

Tarieven

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat het juridisch advies op hoog niveau wordt gegeven. De meeste mensen ervaren juridisch advies als een dure kostenpost. Doordat wij geen kantoor- noch administratiekosten hebben, kunnen we het tarief zo laag mogelijk houden en alsnog een gedegen advies uitbrengen.

U krijgt van ons een eerlijk uurtarief en een menselijk aanpak.

No cure, no pay

In bepaalde gevallen willen wij de opdracht aannemen op basis van no cure, no pay. In dit geval betaalt u pas als het resultaat is behaald. In goed overleg worden de kosten van de opdracht vooraf kenbaar gemaakt zodat het duidelijk is waar u bij het behalen van uw resultaat aan toe bent.

Uurtarief

Door de kosten laag te houden, hebben wij het uurtarief kunnen vaststellen op € 70,25 exclusief btw. Dit komt neer op € 85,- per uur inclusief btw. Eventuele kosten die wij maken bij het uitvoeren van uw opdracht, zoals het diensten van derden, brengen wij transparant in rekening.

Vaste prijs

Voor sommige werkzaamheden kunnen ook vaste prijzen worden afgesproken. Wilt u uw algemene voorwaarden laten nakijken en/of opstellen, dan kan daar een vaste prijs voor worden berekend.
× Hoe kunnen we u helpen?