Juridisch Advies Op Niveau

ONZE DIENSTEN

Rechtsgebieden

Het maakt niet uit wat voor vraag u heeft, u kunt altijd bij ons terecht! Voor de kleine of de grote vragen, staan wij graag voor u klaar. U heeft een intakegesprek van 30 minuten gratis. Wordt binnen deze tijd uw vraag beantwoord, dan betaalt u niets voor onze service. Gratis juridisch advies heeft u dan gekregen!

Wij zijn werkzaam in de volgende rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Huurrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Algemene civiele vragen
  • Bezwaar bij verkeerboetes

Om een idee te geven van wat voor werkzaamheden wij verrichten lichtten wij hieronder een greep uit onze diensten uit.

Rechtsgebieden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kunnen op diverse wijzen worden opgesteld. De één wenst klassieke algemene voorwaarden en de ander niet. Bij het opstellen of nakijken van de algemene voorwaarden, kijken wij naar het bedrijf en uw wensen. Wij stellen de algemene voorwaarden in duidelijke en begrijpelijke taal op zodat u en uw klanten deze begrijpen.

Brieven en bezwaarschriften

Een goed verwoord bezwaarschrift of een sterke brief is soms het halve werk. Sommige mensen zijn niet goed in het verwoorden van de situatie en de redenen. Wij helpen u daarom graag bij het opstellen van eventuele juridische brieven en/of bezwaarschriften. Nadat u akkoord bent gegaan met de inhoud, ondertekent u. Desgewenst kunnen wij de brief voor u op de post doen en u een bewijs hiervan toekomen, maar dit mag u natuurlijk zelf bepalen!

Voor de meeste brieven kan een vaste prijs worden afgesproken. Hierbij wordt er rekening gehouden met de tijd die eraan besteed wordt en de moeilijkheidsgraad van uw opdracht.

Bent u het niet eens en wilt u bezwaar maken tegen een boete van het Centraal Justitieel Incassobureau, belastingdienst, een officiële waarschuwing op werk of andere instanties, dan helpen wij het graag bij het verwoorden van uw redenen. Hierbij geven wij een eerlijk advies op haalbaarheid van de opdracht.

Jouw vraag in onze blog

Heeft u een leuke casus dan wel vraag en is er geen haast bij het krijgen van een antwoordt, geef dan een suggestie voor een blogtopic! Wie weet kiezen wij uw idee uit en krijgt u zo gratis het antwoord op uw vraag. U kunt via contact een suggestie insturen. 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen we u helpen?