Juridisch Advies Op Niveau

WIE WIJ ZIJN

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch adviesbureau die iedereen graag helpt daar waar u ons nodig heeft. Wij staan een ieder bij en gaan tot het uiterste om het gewenste doel te behalen.

Al ruim zeven jaren hebben wij ervaring in de juridische sector. Wij hebben bij diverse kantoren gewerkt in verschillende rechtsgebieden. Door anderen in onze omgeving bij te staan met onze juridische kennis, hebben wij de stap genomen om voor onszelf te beginnen.

Wij kenmerken ons als een vrolijke, enthousiaste en eerlijke team die ten alle tijden de belangen van onze cliënten in het oog houden.

Doordat wij geen gebruik maken van een pand, kunnen wij onze kosten laag houden. Wij werken in beginsel op afspraak en kunnen hierbij een locatie voorstellen of aan huis komen voor een adviesgesprek.

Wij erkennen dat de juridische wereld vaak – naar ons idee – onnodig lastige termen bevat. Wij zorgen er daarom voor dat de werkzaamheden die wij uitvoeren, in begrijpelijke taal aan u uitleggen. Vaak zijn de kosten voor juridische kwesties hoog doordat mensen in de veronderstelling zijn dat enkel een advocaat de werkzaamheden kan uitvoeren. Vergis u zich daar niet in! U kan de kosten laag houden en alsnog het gewenste resultaat behalen. Met de nodige kennis die wij tijdens onze studie hebben opgedaan aan de Hogeschool Leiden en de Erasmus universiteit en de nodige ervaring in de praktijk, kunnen wij uw zaak in behandeling nemen.

Wij zorgen voor redelijke prijsopgave en gaan ook lastige kwesties niet uit de weg. Dit is dan ook de reden dat wij ervoor hebben gekozen om op vier verschillende manieren onze diensten aan te bieden:

  • No cure, no pay
  • Vast uurtarief
  • Vaste prijs
  • Gratis

Afhankelijk van de kwestie, kunnen wij u in de meeste gevallen een vaste prijs aanbieden. Een enkele keer zal het voorkomen dat wij op uurtarief onze diensten aanbieden, maar wij zullen u van te voren aangeven wat de verwachte arbeidsuren zijn.

Heeft u een lastige juridische kwestie die u wil voorleggen, aarzel dan niet en neem contact op met ons!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen we u helpen?