Juridisch Advies Op Niveau

BEZWAAR BIJ BOETES

Hulp met bezwaar bij boetes

De meeste mensen ontkomen er niet aan; boetes! Ze zijn heel vervelend en komen altijd op het verkeerde moment. Wanneer u het niet eens bent met een boete, kan u altijd bezwaar maken. Om bezwaar te maken bij een boete, dient u een bezwaarschrift op te stellen. U geeft hierin aan dat u het niet eens met het besluit van de overheidsinstantie. Heeft u hulp nodig bij het maken van bezwaar, dan kunnen wij u in veel gevallen kosteloos van dienst zijn.

Onze hulp kost u niets

Wanneer wij bezwaar indienen, ontvangen wij een vergoeding voor de gemaakte kosten van de overheid. Als wij verliezen, krijgen wij geen vergoeding. Onze dienst is voor u altijd gratis dus ook bij verlies. De vergoeding die wij ontvangen heet proceskostenvergoeding. Deze is bedoeld voor de de kosten die de juridische rechtsbijstand maakt. Als u zelf bezwaar of beroep indient, komt u niet in aanmerking voor deze vergoeding.

Soorten boetes

Er zijn verschillende soorten boetes. U kan te maken krijgen met een boete voor onder meer het niet of niet voldoende betalen bij parkeren, parkeren op invalidenparkeerplaats, te hard rijden, door rood rijden, geen geldig keuringsbewijs (APK) of het gebruik van een mobiel elektronisch apparaat tijdens rijden. Wil u weten of wij u kunnen helpen met uw bezwaar voor een boete, dien uw boete dan onderaan de pagina in. Wij zullen dan uiterlijk binnen een werkdag telefonisch contact met u opnemen.

Parkeerboete

Een parkeerboete ontvangt u, omdat u volgens gemeente niet of te weinig parkeergeld heeft betaald. In sommige gevallen kan dit onterecht zijn. Voor meer informatie en meest gestelde vragen, verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Verkeersboete

Een verkeersboete is afkomstig van het CJIB. Het CJIB int voor de staat. Het is een brief met de letter M. Bent u het niet eens met de verkeersboete, dan kan u bezwaar maken bij de officier van justitie. Dit noemen wij in beroep gaan. Voor meer informatie en meest gestelde vragen, verwijzen wij u graag naar deze pagina. 

Stuur uw boete eenvoudig!

Stuur uw boete eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend!

Heeft of wil u hulp bij het maken van bezwaar tegen een boete? Dien uw boete dan eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend in.

Is er spoed, omdat uw termijn bijna afloopt? Stuur ons dan een bericht op Whatsapp.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen we u helpen?