Juridisch Advies Op Niveau

RECHTSGEBIEDEN

Aansprakelijkheidsrecht

Het aansprakelijkheidsrecht regelt het herstel of de compensatie van geleden schade. Als een persoon verweten kan worden dat hij of zij u schade heeft toegebracht, kan u die persoon aansprakelijk stellen.

Aansprakelijkheid kan op vele manieren ontstaan. Het kan door het niet nakomen van een overeenkomst, maar ook door handelen of nalaten of het gedrag van iemand anders of door een van uw bezittingen. U bent bijvoorbeeld aansprakelijk voor het gedrag van uw hond of als een dakpan van uw woning terecht komt op de auto van de buurman.

De aansprakelijkheid wordt onderzocht aan de hand van de omstandigheden en de relevante feiten. Ook moet de schade veroorzaakt zijn door de gebeurtenis. De geleden schade moet in verband staan met de gebeurtenis. Zonder de gebeurtenis zou er ook geen schade zijn.

De wet stelt dat eenieder aansprakelijk is voor zijn eigen schade tenzij de wet een uitzondering heeft gemaakt. Wij kunnen voor u onderzoeken of een ander aansprakelijk is voor de schade. Indien dit het geval is, kunnen wij voor u kosteloos de tegenpartij aansprakelijk stellen en uw schade verhalen.

Letschade kan op vele manieren ontstaan en is een onderdeel van het aansprakelijkheidsrecht.

WAAROM U KIEST VOOR JURIDISCH ADVIES OP NIVEAU

Onze sterke punten

JURIDISCHE HULP LETSELSCHADE

Letselschade

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval? Heeft u hierdoor letsel opgelopen? Bent u het slachtoffer van een medische fout of geweldsmisdrijf? Wij kunnen u hierin bijstaan en uitzoeken of u recht heeft op vergoeding van de geleden schade. Op deze manier kunt u zich richten op uw herstel.

Een ongeval zit in een kleine hoek, maar kan grote gevolgen hebben voor u of uw naaste. Dagelijks lopen mensen door een ongeval (blijvende) lichamelijk en/of geestelijk letsel op.

Wij snappen dat het een vermoeiende situatie is waar u zich in bevindt. Ook weet u niet goed waar u recht op heeft. Daarom staan wij u graag bij. Wij leggen u alles uit zodat u weet waar u aan toe bent. In dit soort zaken is het belangrijk dat u een belangenbehartiger inschakelt die vecht voor uw belangen!

Direct telefonisch advies

Mogen wij u ook helpen met een juridisch advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar! U kunt ons zowel telefonisch bereiken als per Whatsapp. Wij zijn doordeweeks bereikbaar tot 20:00 uur. 

Intakegesprek

Voor een vrijblijvend kosteloos intakegesprek kunt u zelf een afspraak inplannen. Wij zijn doordeweeks bereikbaar tot 20:00 uur. Ook kunt u uw vraag op Whatsapp stellen. Een van onze juristen zullen dan bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen we u helpen?